ŚWIĄTECZNE
Speisekarte
Borschtsch mit Knödel (Pilzfüllung) | 24 zł/300 ml
Zupa borowikowa z łazankami| 29 zł/300 ml
Panierter Karpfen | 25 zł/200 g
Pstrąg w migdałach (cały) | 25 zł/ok. 400 g
Rolada z soli zapiekana w sosie holenderskim| 25 zł/500 g
Krokiety z soczewicą warzywami| 9PLN/Stk
Hering in würziger Marinade | 28 zł/300 g
Filet z łososia w warzywach | 40 zł/ok 200 g
Gemüsesalat | 30 zł/500 g
Rinderroulade | 29 PLN/Stk.
Pasztet rybny | 40 zł/foremka
Devolay mit Käse | 25 PLN/Stk.
Żeberka konfitowane| 38 zł/ok 200 g
Rolada drobiowa suszone pomidory szynka szpinak | 29 PLN/Stk.
Rolada z boczku | 60 zł/kg
Schweinekotelett mit Pflaume | 60 zł/kg
Schweinenacken in Knoblauch | 60 zł/kg
Schweinenacken in Knoblauch | 60 zł/kg
Golonka duszona w piwie | 38 zł/ok 700 g
Kartoffeln (cząstki) pieczone w tymianku | 10 zł/200 g
getrocknet Pfeffer | 10 zł/200 g
Rotkohl mit Speck | 10 zł/200 g
Surówka colesław z białej kapusty | 10 zł/200 g
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 21.12.
33 860 15 10
recepcja@hotelzacisze.pl
www.hotelzacisze.pl