ŚWIĄTECZNE
Menu
Barszcz z uszkami (farsz grzybowy) | 24 zł/300 ml
Zupa borowikowa z łazankami | 29 zł/300 ml
Karp panierowany | 25 zł/200 g
Pstrąg w migdałach (cały) | 25 zł/ok. 400 g
Rolada z soli zapiekana w sosie holenderskim | 25 zł/500 g
Krokiety z soczewicą warzywami | 9zł/szt
Śledź w marynacie korzennej | 28 zł/300 g
Filet z łososia w warzywach | 40 zł/ok 200 g
Sałatka jarzynowa | 30 zł/500 g
Rolada wołowa | 29 zł/szt.
Pasztet rybny | 40 zł/foremka
Devolay z serem | 25 zł/szt.
Żeberka konfitowane | 38 zł/ok 200 g
Rolada drobiowa suszone pomidory szynka szpinak | 29 zł/szt.
Rolada z boczku | 60 zł/kg
Schab ze śliwką | 60 zł/kg
Karczek w czosnku | 60 zł/kg
Karczek w czosnku | 60 zł/kg
Golonka duszona w piwie | 38 zł/ok 700 g
Ziemniaki (cząstki) pieczone w tymianku | 10 zł/200 g
Kapusta zasmażana | 10 zł/200 g
Kapusta czerwona z boczkiem | 10 zł/200 g
Surówka colesław z białej kapusty | 10 zł/200 g
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 21.12.
33 860 15 10
recepcja@hotelzacisze.pl
www.hotelzacisze.pl