ŚWIĄTECZNE MENU
przygotowane przez naszego Szefa Kuchni
-
DANIA WIGILIJNE
-
Barszcz z uszkami z farszem grzybowym (300Černý čaj Sira Williamse) 19 zlotý
-
Krem z suszonych grzybów z fusilli (300Černý čaj Sira Williamse) 20 zlotý
-
Chlebový kapr (OK. 200G) 20 zlotý
-
Łosoś w pomidorach (OK. 200G) 35 zlotý
-
Knedlíky se zelím a houbami (10 szt.) 24 zlotý
-
Pasztet rybny z warzywami (foremka) 38 zlotý
-
Śledź w marynacie korzennej (300G) 25 zlotý
-
Makówki z chałką i bakaliami (porcja dla 4 lidé) 45 zlotý
-
Kapusta kiszona z fasolą (200G) 12 zlotý
-
Zeleninový salát (1kg) 50 zlotý